Calendar for April, May, June Concerts Na Mele Nei 1pm Sunday Concert Sundays @ Ward Warehouse Stage. Free Information: Native Books Na Mea Hawaii 596-8885 or www.nativebookshawaii.com
April Na Mele Nei 1pm Sunday Concerts Ward Warehouse Stage April 3 Tradewinds * Variety Bill Keale * Hawaiian/Variety
April 10 Hawaiian Music Singalong Featuring: WELA Voyager Charter School Ukulele Team
April 17 Kroon * Hawaiian/Contemporary April 17 Malia Ka'ai *Hawaiian
April 24 Kona * Contemporary/Acoustic April 24 Patty Clayton *Country Western /Original
May Na Mele Nei Sunday Concerts May Day Festivities all day long 10:30 music, lei making, hula.... May 1 10:30 Hui O Kamalei * Keiki Halau May 1 Lord Of The Dance International Production May 1 1:00 Hawaiian Steel Guitar Association * Hawaiian
May 8 Hawaiian Music Sing Along (Mother's Day) featuring: Puanani Higgins Derrick Kam AND YOU !!!
May 15 Ray Sowders & Shawn Ishimoto * Hawaiian May 15 Hawaiian Music Hall of Fame Serenaders * Hawaiian
Celebrating " Na Hoku HanoHano Awards" with May 22 Inoa'ole * Variety/Contemporary May 22 Simplisity * Variety/ Contemporary
May 29 Novalei Gonzales & Friends * Hawaiian /Contemporary Birthday Celebration 61 Years of Aloha *Hawaiian & Contemporary Music *Hula & Specialty Dance Numbers * Sing Along and Dancing
June Na Mele Nei 1pm Sunday Concerts June 5 Jeff Peterson & Kimo Hussey * Hawaiian/Slack Key/Ukulele
June 12 Hawaiian Music Singalong **Special Guest Artist
Fathers Day Celebration: Musical Dad's June 19 Buckz Boyz *Contemporary/ Ska June 19 Fine Line Band *Contemporary/variety
June 26 Ray Sowders & Shawn Ishimoto * Hawaiian/Slack Key June 26 Mount Olive Choir ( california) * Contemporary/ Inspirational
thankyou , ellen martinez Ellen Hollinger-Martinez (elena) ellenmartinezz @ aol.com http://www.hawaiianharmony.com/ 536-0609 pgr: 581-4525 Na Mele Nei 1:00 Pm Sunday Concert @ Ward Warehouse Stage Hawaiian Music Sing Along: Second Sunday of the Month Presented by: Native Books Na Mea Hawaii 596-8885 Free : Live Music http://www.nativebookshawaii.com/